Om oss


Stockholm Colocation AB är en ledande aktör inom datorhallstjänster och Internetleverans i StorStockholmsområdet. Gemensam nämnare för våra kunder är kravet på en säker infrastruktur med maximal tillgänglighet till applikationer och system. Vår affärsmodell är värdedriven och bygger på att du som kund alltid ska vara mycket nöjd med vår leverans.

Kompetens och erfarenhet inom räckhåll — när du vill och behöver den.

När du anlitar oss assisterar vi dig också i övergripande frågor kring din IT-miljö — hela vägen från design till implementering. Vi är väl medvetna om att varje organisation har sina unika krav och önskemål på sin IT och levererar därför gärna en skräddarsydd lösning som passar som "hand i handske" just för dig. I vårt systerföretag High Performance Systems finns kompetens som få kan mäta sig med.

Använd intresseformuläret eller ring oss på 08 - 505 333 00 så berättar vi mer!


Stockholm Colocation


Colocation

Ställ din server hos Stockholm Colo, i ett eget utrymme i en modern datorhall i Solna eller Kista. Vi levererar maximal upptid med redundant kylning och el och fullt skalskydd. No limits - allt från ½ U till 4U, halvrack och helrack!

Hosting

Ett driftsäkert serveralternativ för alla verksamheter med behov av hög tillgänglighet, kontinuerlig drift och/eller skalbar prestanda. Enbart nya, högpresterande servrar från välkända tillverkare.

Internet

Snabb, driftsäkter Internetanslutning via fiber. Kort leveranstid och låga priser. Punkt-till-punkt-förbinderlser (VLAN, svartfiber) eller colocation med fiberanslutning mellan datorhall och företaget. Alltid inklusive support. Alltid konkurrenkraftig pris.